Disco vervoer

Diensten: Disco vervoer

Na het stappen weer veilig naar huis? Kies voor ons discovervoer!

Geen zin om de BOB te zijn? Voor zowel individueel- als groepsvervoer staan onze chauffeurs in het weekend klaar om je veilig thuis te brengen. Wij rijden in Roermond van en naar alle uitgaansgelegenheden in de omgeving. We hebben verschillende taxi’s in ons wagenpark om enkele personen tot kleine groepen te vervoeren. Je kunt vooraf een rit reserveren of ons direct bellen. Onze chauffeurs brengen je vervolgens naar het centrum van Roermond, de discotheek, een festival of uiteraard een andere locatie naar keuze.


Individueel- en groepsvervoer

Ga je alleen ergens heen of met een groep? Laat je vanuit of naar Roermond prettig rijden in een luxe Mercedes en voor de deur afzetten. Wij hebben 24/7 comfortabele personenwagens en minibussen beschikbaar om alleen of samen te reizen. Dat is ideaal, want zo stap je bij zakelijk vervoer, uitgaansvervoer of airport vervoer in een luxe taxi of met een groep in een minibus. Star Taxi Roermond biedt vervoersoplossingen op maat voor iedereen en afgestemd op het aantal personen. Onze chauffeurs zijn professioneel, ervaren servicegericht, representatief en kennen de wegen in Nederland en in het buitenland.

Veilig op stap

Niemand hoeft de BOB te zijn als je kiest voor vervoer met Star Taxi Roermond. Wij brengen en halen je weer op. Geniet van een avond uit in Roermond of omgeving, bezoek een festival zoals PinkPop in Landgraaf of vier feest op Bevrijdingsfestival Roermond. Laat je eigen auto staan als je een evenement bezoekt of uitgaat. Wij hebben de auto’s voor je klaarstaan en brengen en halen je op de afgesproken tijd op. Dat is verstandig, maar ook gemakkelijk, luxe en comfortabel. Je hoeft bovendien niet op zoek naar een parkeerplek en dat scheelt je tijd, geld en ergernis. Dus, ga veilig op stap en laat je door ons rijden.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475