Taxi van Roermond naar Rotterdam The Hague Airport – RTM

Taxi van Roermond naar Rotterdam The Hague Airport – RTM

Taxi van Roermond naar Rotterdam The Hague Airport – RTM

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Rotterdam The Hague Airport – RTM. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Rotterdam The Hague Airport – RTM, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Rotterdam The Hague Airport – RTM taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Rotterdam The Hague Airport – RTM naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Rotterdam The Hague Airport – RTM om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Rotterdam The Hague Airport – RTM naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Rotterdam The Hague Airport – RTM naar Roermond of het tarief voor een Rotterdam The Hague Airport – RTM retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Rotterdam The Hague Airport – RTM

De afstand tussen Roermond en Rotterdam The Hague Airport bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 172 kilometer. De reistijd vanuit Roermond naar het vliegveld Rotterdam is ongeveer 2 uur. Rotterdam The Hague Airport is gevestigd aan Rotterdam Airportplein 60 in Rotterdam en bevindt zich naast de rijksweg A13.

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Rotterdam Airportplein om je voor de terminal af te zetten. Neem nog even de tijd om een broodje te eten of koffie te drinken, zoals in het grandcafé dat over een panoramaterras beschikt. Er is ook een AKO shop gevestigd om een tijdschrift of frisdrank te kopen en buitenlandse valuta zijn aan te schaffen bij GWK Travelex.

Heb je onze taxi geboekt voor een comfortabele rit naar Roermond vanaf Rotterdam Den Haag Airport? Onze chauffeur houdt de landingstijd in de gaten en wacht op de afgesproken plek op je komst.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark