Taxi van Roermond naar Oostende-Brugge Airport – OST

Taxi van Roermond naar Oostende-Brugge Airport – OST

Taxi van Roermond naar Oostende-Brugge Airport – OST

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Oostende-Brugge Airport – OST. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Oostende-Brugge Airport – OST, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Oostende-Brugge Airport – OST taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Oostende-Brugge Airport – OST naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Oostende-Brugge Airport – OST om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Oostende-Brugge Airport – OST naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Oostende-Brugge Airport – OST naar Roermond of het tarief voor een Oostende-Brugge Airport – OST retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Oostende-Brugge Airport – OST

De afstand tussen Roermond en Oostende-Brugge Airport bedraagt via de kortste route ongeveer 259 kilometer. De reistijd komt vanuit Roermond naar internationale luchthaven Oostende-Brugge doorgaans uit op 3 uur. De luchthaven Oostende-Brugge bevindt zich aan de Nieuwpoortsesteenweg 887 in Oostende in België.

Je stapt in Roermond op de afgesproken tijd in onze taxi om je comfortabel naar Oostende-Brugge Airport te laten rijden. Daar stopt onze chauffeur de wagen voor de deur en ben je met een paar stappen in het luchthavengebouw. Er is een snelle check-in beschikbaar en je komt ook vlot door de security. In Brasserie-Restaurant Belair heb je de gelegenheid om te eten en te drinken. Dit restaurant is in de vertrekhal gevestigd op de eerste verdieping. Na de security bevindt zich een grandcafé.

Kom je na een vlucht aan op Oostende-Brugge Airport en heb je onze taxi naar Roermond geboekt? Onze chauffeur wacht op de afgesproken plek op de luchthaven op je komst.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark