Taxi van Roermond naar Maastricht Aachen Airport- MST

Taxi van Roermond naar Maastricht Aachen Airport-MST

Taxi van Roermond naar Maastricht Aachen Airport-MST

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Maastricht Aachen Airport-MST. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Maastricht Aachen Airport-MST, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Maastricht Aachen Airport-MST taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Maastricht Aachen Airport-MST naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Maastricht Aachen Airport-MST om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Maastricht Aachen Airport-MST naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Maastricht Aachen Airport-MST naar Roermond of het tarief voor een Maastricht Aachen Airport-MST retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Maastricht Aachen Airport- MST

De afstand tussen Roermond en Maastricht Aachen Airport bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 38 kilometer. Je reist met ons vanuit Roermond al in 30 minuten naar het vliegveld in Maastricht, waar Maastricht Aachen Airport gevestigd is aan Vliegveldweg 90.

Rijden wij je vanuit Roermond naar Maastricht Aachen, dan zet onze chauffeur je af voor de passagiersterminal. De check-in balie opent 2,5 uur voordat je vlucht vertrekt. Je kan ook gebruikmaken van de bagage drop off zuilen als je online hebt ingecheckt.

Scan je boardingpass en ontvang een kofferlabel om deze aan je koffer te bevestigen en de bagage op de band te plaatsen. Zo heb je je handen vrij en is het relaxt om nog even een kop koffie te drinken of iets te eten. Dat kan in een barrestaurant of bij La Place. Na de security vind je in de vertrekhal nog een bar en een AKO-shop.

Kom je aan op Maastricht Achen Airport, dan loop je de terminal uit naar onze luxe taxi en ben je na 30 minuten op je bestemming in Roermond.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark