Taxi van Roermond naar Luxemburg Airport – LUX

Taxi van Roermond naar Luxemburg Airport – LUX

Taxi van Roermond naar Luxemburg Airport – LUX

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Luxemburg Airport – LUX. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Luxemburg Airport – LUX, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Luxemburg Airport – LUX taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Luxemburg Airport – LUX naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Luxemburg Airport – LUX om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Luxemburg Airport – LUX naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Luxemburg Airport – LUX naar Roermond of het tarief voor een Luxemburg Airport – LUX retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Luxemburg Airport – LUX

De afstand tussen Roermond en Luxemburg Airport bedraagt via de kortste route ongeveer 254 kilometer. De reis vanaf Roermond naar luchthaven Luxemburg duurt bijna 3 uur. Luxembourg Airport is gevestigd aan de Rue de Trèves in Findel, Luxemburg.

Sta je al klaar met de koffers? Onze chauffeur staat voor je deur in Roermond om je naar Luxemburg Airport te brengen. Bij aankomst op de luchthaven zet de chauffeur je af bij de deur van de juiste terminal. Er zijn verschillende bars, restaurants en winkels gevestigd, zoals Starbucks en het Oberweis restaurant, dat zich op de eerste verdieping bevindt.

Ben je aangekomen na een korte of lange vlucht op Luxemburg Airport? De taxi staat al klaar om je veilig naar Roermond te rijden.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark