Taxi van Roermond naar Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG

Taxi van Roermond naar Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG

Taxi van Roermond naar Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG naar Roermond of het tarief voor een Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Luchthaven Lüttich/Luik / Liège Airport – LGG

De afstand tussen Roermond en luchthaven Lüttich ofwel Liège Airport is via de kortste route ongeveer 84 kilometer. De reis duurt vanuit Roermond naar Luik Airport gemiddeld 1 uur. Liège Airport ligt in België op 10 kilometer afstand van de stad Luik.

Op de dag van vertrek haalt onze chauffeur je op in Roermond om je naar de luchthaven van Luik te brengen. De taxi stopt voor de deur van Liège Airport en met je bagage in je hand stap je zo naar binnen. Wil je nog wat eten of drinken voor je lucht, dan bezoek je het restaurant op de eerste verdieping van de terminal. Je hebt daarbij uitzicht op de start- en landingsbanen.

Heb je een retour taxi naar Liège Airport geboekt of een enkele reis vanaf de luchthaven naar Roermond? Onze chauffeur haalt je op de afgesproken locatie op Liège Airport op en brengt je veilig weg.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark