Taxi van Roermond naar Groningen Eelde Airport

Taxi van Roermond naar Schiphol Airport

Taxi van Roermond naar Groningen Airport Eelde

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Groningen Airport Eelde. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Groningen Airport Eelde, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Groningen Airport Eelde taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Groningen Airport Eelde naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Groningen Airport Eelde om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Groningen Airport Eelde naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Groningen Airport Eelde naar Roermond of het tarief voor een Groningen Airport Eelde retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Groningen GRQ – Groningen Airport Eelde

De afstand tussen Roermond en Groningen Airport Eelde bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 280 kilometer. De reis naar de luchthaven in Groningen-Eelde duurt vanuit Roermond gemiddeld 3 uur. Groningen Airport Eelde is gevestigd aan de Machlaan 14a in Eelde.

Groningen Airport Eelde is een van de kleinschalige vliegvelden in Nederland. Onze taxichauffeur zet je voor de deur van de terminal af. Er is een beperkt aantal voorzieningen aanwezig voor de veiligheidscontrole, zoals een luchthavenrestaurant. Hier heb je uitzicht op de vliegtuigen, die aankomen en vertrekken. Na de security en voor de paspoortcontrole is er toegang tot de Airportshop met tijdschriften, kranten en etenswaren.

Stap je uit het vliegtuig dat landt op Groningen Airport Eelde, dan wacht onze taxichauffeur je buiten bij de terminal op om je comfortabel en luxe naar Roermond te rijden.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark