Taxi van Roermond naar Frankfurt – Main Airport – FRA

Taxi van Roermond naar Frankfurt – Main Airport – FRA

Taxi van Roermond naar Frankfurt – Main Airport – FRA

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Frankfurt – Main Airport – FRA. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Frankfurt – Main Airport – FRA, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Frankfurt – Main Airport – FRA taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Frankfurt – Main Airport – FRA naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Frankfurt – Main Airport – FRA om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Frankfurt – Main Airport – FRA naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Frankfurt – Main Airport – FRA naar Roermond of het tarief voor een Frankfurt – Main Airport – FRA retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Frankfurt – Main Airport – FRA

De afstand tussen Roermond en Frankfurt Airport is op basis van de kortste route ongeveer 116 kilometer. De reistijd naar de luchthaven in Frankfurt bedraagt vanuit Roermond bijna 3 uur. Frankfurt Airport is via A52, A57 en B43 te bereiken en bevindt zich in Frankfurt am Main in Duitsland.

Wij rijden je met de taxi naar Frankfurt Airport en zetten je af bij de juiste terminal. Je vliegbestemming bepaalt waar je uitstapt om zo gemakkelijk bij de incheckbalie van je luchtvaartmaatschappij te komen. Ben je ruim op tijd voor je vlucht dan staat er een ruime keuze aan restaurants, bars en winkels tot je beschikking op een oppervlakte van vier voetbalvelden groot.

Na je reis halen wij je graag weer op van Frankfurt Airport en kijkt onze chauffeur uit naar je komst op de afgesproken plek.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark