Taxi van Roermond naar Düsseldorf Airport – DUS

Taxi van Roermond naar Düsseldorf Airport – DUS

Taxi van Roermond naar Düsseldorf Airport – DUS

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Düsseldorf Airport – DUS. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Düsseldorf Airport – DUS, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Düsseldorf Airport – DUS taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Düsseldorf Airport – DUS naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Düsseldorf Airport – DUS om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Düsseldorf Airport – DUS naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Düsseldorf Airport – DUS naar Roermond of het tarief voor een Düsseldorf Airport – DUS retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Düsseldorf Airport – DUS

De afstand tussen Roermond en Düsseldorf Airport in Duitsland bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 63 kilometer. De reistijd naar vliegveld Düsseldorf is vanaf Roermond slechts 43 minuten. DUS Airport is gevestigd aan de Flughavenstrasse 105 in Düsseldorf.

Düsseldorf Airport is een van de grootste vliegvelden van Duitsland en er zijn drie terminals aanwezig. Onze taxichauffeur zet je bij de vertrekhal af en je kan zo doorlopen naar de juiste incheckbalie of naar de security als je alleen met handbagage reist.

Op de luchthaven Düsseldorf heb je alle gelegenheid om wat te eten, te drinken of te winkelen. Het is zelfs mogelijk om online alvast via een pre-order eten en producten te bestellen. Dat scheelt je tijd. Er is een verscheidenheid aan winkels, bars en restaurants aanwezig, zowel voor als na de security.

Kom je aan op Düsseldorf Airport? Op de afgesproken plek staat onze chauffeur al op je komst te wachten om je comfortabel en veilig naar Roermond te brengen.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark