Taxi van Roermond naar Brussel Zaventem Airport – BRU

Taxi van Roermond naar Brussel Zaventem Airport – BRU

Taxi van Roermond naar Brussel Zaventem Airport – BRU

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Brussel Zaventem Airport – BRU. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Brussel Zaventem Airport – BRU, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Brussel Zaventem Airport – BRU taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Brussel Zaventem Airport – BRU naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Brussel Zaventem Airport – BRU om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Brussel Zaventem Airport – BRU naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Brussel Zaventem Airport – BRU naar Roermond of het tarief voor een Brussel Zaventem Airport – BRU retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Brussel Zaventem Airport – BRU

De afstand tussen Roermond en Brussels-Zaventem Airport bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 137 kilometer. De reis duurt vanuit Roermond naar Brussels Airport gemiddeld 1 uur en 30 minuten. Brussels Airport is gevestigd aan de Leopoldlaan in Zaventem, België.

Je hebt bij je boeking de ophaaltijd doorgegeven en dat is het moment dat onze chauffeur met de taxi voorrijdt om je vanaf Roermond naar Brussel Zaventem Airport te brengen. Onze chauffeur zet je voor de deur af. Er zijn twee gates op Brussels Airport, waarbij gate A toegang biedt tot Schengen-vluchten. Op de Brusselse luchthaven zijn er restaurants, bars, winkels en is er een wisselkantoor aanwezig.

Bij je aankomst op Brussel Zaventem Airport staan wij weer klaar om je op te halen en naar Roermond te brengen. Je ontmoet ons op de afgesproken plek bij de aankomsthal.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark