Taxi van Roermond naar Brussel-Charleroi Airport – CRL

Taxi van Roermond naar Brussel-Charleroi Airport – CRL

Taxi van Roermond naar Brussel-Charleroi Airport – CRL

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Brussel-Charleroi Airport – CRL. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Brussel-Charleroi Airport – CRL, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Brussel-Charleroi Airport – CRL taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Brussel-Charleroi Airport – CRL naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Brussel-Charleroi Airport – CRL om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Brussel-Charleroi Airport – CRL naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Brussel-Charleroi Airport – CRL naar Roermond of het tarief voor een Brussel-Charleroi Airport – CRL retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Brussel-Charleroi Airport – CRL

De afstand tussen Roermond en Brussels-Charleroi Airport bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 160 kilometer. De reis naar de luchthaven in Charleroi vanuit Roermond duurt gemiddeld 1 uur en 45 minuten. Luchthaven Brussel Zuid Charleroi bevindt zich op 56 kilometer afstand ten zuiden van Brussel in Charleroi.

Op het afgesproken tijdstip komt onze chauffeur aanrijden in Roermond om je weg te brengen naar Brussel-Charleroi Airport. Daar stopt de taxi zo dicht mogelijk bij de toegang tot terminal 1 of 2. Er zijn in de terminals verschillende horecagelegenheden gevestigd, zoals Burger King, Airport Bars en Duty Free shops.

Ben je geland op Brussel-Charleroi Airport dan staat onze taxi al voor de deur en neemt onze chauffeur je koffers over om deze in de kofferbak te leggen. Neem weer plaats en relax tijdens de terugreis naar Roermond.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark