Taxi van Roermond naar Antwerp Airport – ANR

Taxi van Roermond naar Antwerp Airport – ANR

Taxi van Roermond naar Antwerp Airport – ANR

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Antwerp Airport – ANR. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Antwerp Airport – ANR, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Antwerp Airport – ANR taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Antwerp Airport – ANR naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Antwerp Airport – ANR om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Antwerp Airport – ANR naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Antwerp Airport – ANR naar Roermond of het tarief voor een Antwerp Airport – ANR retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Antwerp Airport – ANR

De afstand tussen Roermond en Antwerp Airport bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 136 kilometer. De reistijd naar de luchthaven in Antwerpen vanuit Roermond is gemiddeld 1 uur en 42 minuten. Antwerp International Airport is in België gevestigd aan de Luchthavenlei in Antwerpen.

Onze luxe taxi haalt je op tijd in Roermond op om je naar luchthaven Antwerpen te brengen. Je stapt uit bij de drop off zone en dat is direct bij de terminal. In het luchthavengebouw heb je voor de security toegang tot BelAir Antwerp om wat te eten of te drinken. Vanaf het terras heb je uitzicht op de start- en landingsbaan. Er is bovendien voor en na de security een Antwerp Fly Shop gevestigd.

Na je aankomst op Antwerp Airport wil je natuurlijk snel naar Roermond terug. Daarom staat onze chauffeur al met de taxi klaar op de afgesproken plaats.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark