Taxi van Roermond naar Eindhoven Airport

Taxi van Roermond naar Eindhoven Airport

Airport vervoer: heen, terug of allebei

Airport vervoer nodig? Dat verzorgen wij 24/7 vanuit en naar Roermond in Nederland, maar ook naar Duitsland, België en Luxemburg. Je regelt het gemakkelijk en snel online, zoals een Schiphol taxi net als airport vervoer vanaf Düsseldorf of een taxirit naar een van de luchthavens in Brussel. Wij rijden ook graag met je naar Luxembourg Airport of brengen je vanaf daar weer naar huis in Roermond of omgeving. Dat doen wij veilig en snel in een luxe wagen, voordelig en professioneel met representatieve chauffeurs en altijd op tijd. Vul de gegevens in en bereken direct de prijs.

Taxi van Eindhoven Airport naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Eindhoven Airport om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Schiphol naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Schiphol naar Roermond of het tarief voor een Schiphol retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Eindhoven Airport – EIN

De afstand tussen Roermond en Eindhoven Airport bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 60 kilometer. De reistijd van of naar de luchthaven in Eindhoven komt uit tussen 45 en 50 minuten. Je adres in Roermond voor het afhalen of heenbrengen, bepaalt de exacte reistijd.

De taxistandplaats bevindt zich naast de terminal van Eindhoven Airport die gevestigd is aan de Luchthavenweg 25. Wij zetten je voor de deur af en je loopt zo direct door naar de veiligheidscontrole.

Er is voor de security onder meer een AH to Go aanwezig en een vestiging van La Place, maar ook een Starbucks. Na de veiligheidscontrole is er eveneens een Starbucks gevestigd. Ook vind je hier een selfservicerestaurant en een bar.

Komen wij je ophalen, dan staat onze taxi klaar om je van Airport Eindhoven naar Roermond te brengen.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark