Taxi van Roermond naar Schiphol

Taxi van Roermond naar Schiphol Airport

Taxi van Roermond naar Schiphol

Onze taxi brengt je vanuit Roermond naar Schiphol. 24/7 staan onze chauffeurs klaar om jouw reis zonder stress te laten beginnen. Je rijdt ontspannen in een luxe wagen, pakt een flesje water dat voor je klaarstaat en maakt gebruik van onze wifi. Dat is nog eens comfortabel rijden. Onze professionele chauffeurs kennen de weg naar Schiphol, zijn servicegericht en brengen je snel en veilig naar de luchthaven. Daar zetten wij je af bij de vertrekhal. Bereken direct de prijs, dan zie je hoe scherp onze Schiphol taxitarieven zijn. Reserveer online en betaal gemakkelijk met pin of creditcard.

Taxi van Schiphol naar Roermond

Heb je een leuke reis gehad? Of land je op Schiphol om in Roermond op bezoek te gaan? Star Taxi Roermond verzorgt op een professionele wijze airport vervoer van Schiphol naar Roermond. Wij staan al op je te wachten. Dat doen wij op het afgesproken meeting point, zodat je ons niet hoeft te zoeken. Kom in onze luxe taxi tot rust en laat je veilig naar Roermond of omgeving brengen. Het flesje water staat weer klaar net als de toegang tot wifi. Bereken direct de prijs voor een enkele rit vanaf Schiphol naar Roermond of het tarief voor een Schiphol retour.

Boek nu uw taxi online!

Bereken je prijs

24/7 bereikbaar én beschikbaar
Veilig, snel en servicegericht
Direct online reserveren

Onze taxi’s zijn voorzien van wifi en flesjes water.

Schiphol Airport – Amsterdam Schiphol (AMS)

De afstand tussen Roermond en Amsterdam Schiphol bedraagt op basis van de kortste route ongeveer 180 kilometer. De reistijd neemt gemiddeld 2 uur in beslag. De exacte reistijd varieert uiteraard per Schiphol airport rit, want deze is afhankelijk van het adres waar wij je in Roermond ophalen of heenbrengen.

Brengen wij je met onze taxi vanuit Roermond naar Schiphol airport, dan zetten wij je af bij de vertrekhal. Dit is een korte stop en wij rijden hiervoor naar Ceintuurbaan Zuid, Schiphol Haarlemmermeer. Halen wij je op van Schiphol Airport, dan spreken wij af bij het meeting point bij de aankomsthal.

Houd bij vertrek op de luchthaven Schiphol rekening met het tijdsadvies van je luchtvaartmaatschappij. Maak naar wens gebruik van de mogelijkheid om online alvast een tijdslot te boeken voor de securitycontrole. Zo boek je bij ons alvast gemakkelijk je airport vervoer naar en/of van Schiphol Amsterdam.

Vlucht vertraagd?

Heeft je vliegtuig vertraging? Maak je geen zorgen. Wij houden de tijden van de vluchten in de gaten en passen onze aankomst daarop aan.

Regel direct je vervoer

Kies 24/7 voor luxe en comfort met de beste taxiservice voor ritten vanuit of naar Roermond. Neem direct contact op met Star Taxi Roermond. Wij helpen je graag op weg.

Bel ons direct +31475316475

Ons wagenpark