Diensten

Airportvervoer

Taxi van Roermond naar Schiphol

Begin je reis zonder stress

Heb je vervoer nodig vanuit de regio Roermond naar Schiphol of een ander vliegveld? Star Taxi Roermond biedt de uitkomst voor vervoer naar de luchthaven. Begin je reis ontspannen en zonder gesjouw met koffers. Wij zorgen ervoor dat je op tijd op het vliegveld aankomt. De rit van Roermond naar Schiphol duurt ongeveer 2 uur. Ons advies is extra reistijd te reserveren tijdens de ochtend of avondspits. Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar, ongeacht op welk tijdstip je vlucht vertrekt. Wij zetten je zo dicht mogelijk bij de juiste vertrekhal af, zodat je meteen kunt doorlopen.

Taxi van Schiphol naar Roermond

Wanneer je terugkomt van een reis, vanaf Schiphol of een ander vliegveld, kunnen wij je ophalen bij een afgesproken meeting point op Schiphol. Mocht je vlucht vertragen dan hoef je je geen zorgen te maken, wij houden de vluchten en vertragingen voor je in de gaten zodat de chauffeur op tijd aanwezig is om je terug te brengen naar Roermond.

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Bereken boven de prijs voor een rit.

Zakelijk Vervoer

Op zoek naar zakelijk vervoer in de omgeving Roermond?

Voor elke zakelijke meeting, afspraak, congress, of zakelijk vervoer naar het vliegveld bieden wij onze diensten aan. Comfort, veiligheid en professionaliteit staat hierbij voorop. Onze chauffeurs zijn representatief gekleed in pak, hebben een uitstekende wegenkennis en zijn zeer servicegericht. Voor al onze zakelijke klanten bieden wij 24/7 service en vervoersoplossingen op maat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om vooraf transfers te regelen voor zakelijke gasten of klanten. Het zakelijk vervoer brengt klanten van A naar B in een nette Mercedes. Bekijk hier ons wagenpark.

Discovervoer

Na het stappen weer veilig naar huis? Kies voor ons discovervoer!

Geen zin om de BOB te zijn? Voor zowel individueel- als groepsvervoer staan onze chauffeurs in het weekend klaar om je veilig thuis te brengen. Wij rijden in Roermond van en naar alle uitgaansgelegenheden in de omgeving. We hebben verschillende taxi’s in ons wagenpark om enkele personen tot kleine groepen te vervoeren. Je kunt vooraf een rit reserveren of ons direct bellen. Onze chauffeurs brengen je vervolgens naar het centrum van Roermond, de discotheek, een festival of uiteraard een andere locatie naar keuze.